Körülnéztem a konyhában... a hűtőben... s ezen körbenézésből lett egy újabb saláta:)
Hozzávalók:
- 1 db avokádó
- 1 bögre quinoa
- 2 bögre víz
- 10 db fekete olívabogyó
- 20 dkg kecske (feta)sajt
- 5 db szárított paradicsom olajban
Az elkészítés menete:
1. Jól megmostam a quinoát, majd lecsepegtettem, s kétszer annyi vízzel feltettem főni.
2. Amikor kész lett a quinoa, leszűrtem.
3. Tányérra raktam a hozzávalókat... s már lehetett is fotózni... na és persze, enni!:))))
Az egyik legkönnyebben elkészíthető saláta (ha lehet salátának nevezni egyáltalán)... minden esetre laktató, s finom!:)
Pár napja felvettem egy filmet, amit már nagyon régen láttam, s amelynek a zenéje nagyon egyedi (annyira az, hogy szerintem, ha valaki ezt a filmzenét nem hallotta volna még, akkor is kitalálná a zeneszerzőjét). Hajnalban el kezdtem nézni a filmet, de sikeresen bealudtam... gondoltam, akkor majd este megnézem... erre letörlődött:( Az emléke viszont megmaradt, s néhány képkocka is... na és persze, a zenéje:
https://www.youtube.com/watch?
Ha valaki nem ismerné, annak egy kis adalék a filmről:
A Jó, a Rossz és a Csúf (eredeti címén Il buono, il brutto, il cattivo) egész estés olasz westernfilm, amelyet 1966-ban mutattak be a mozikban. A forgatókönyvet Luciano Vincenzoni, Sergio Leone, Agenore Incrocci és Furio Scarpelli írta, Sergio Leone rendezte, a zenéjét Ennio Morricone szerezte.